Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Journey Through Kiribati - Competition

6.6.2016 - 6.7.2016

Uskallan veikata, että kovin moni ei ole kuullut pienestä saaresta nimeltä Kiribati. Kiribati on saarivaltio Tyynellä valtamerellä. Se koostuu 33 atollista 3 500 000 neliökilometrin alueella lähellä päiväntasaajaa. 21 saarella on asutusta. Maan nimi lausutaan paikallisittain [kiribæs], joka on sikäläinen tapa lausua pääsaariston englanninkielisen nimen Gilbert Islands lyhenne Gilberts.

Journey Through Kiribati - tapahtuman tavoite on saada enemmän näkyvyyttä tälle mielenkiintoiselle saarelle. Tapahtuma on täysin villi, eikä siihen tarvita minkäänlaista rekisteröitymistä. Yksi omistaja/talli saa ottaa tapahtumaan mukaan rajattomasti hevosia.

 Tapahtuman idea

Journey Through Kiribati - tapahtumassa on viisi erilaista tehtävää. Tehtäviä saa suorittaa haluamansa määrän (1-5) ja ne saa suorittaa haluamassaan järjestyksessä. Yksi hevonenvoi suorittaa tehtävän vain kerran. Tehtävien tuotoksia ei julkaista kilpailusivulla.

Jokaisesta tehtävästä ratsukko saa ruusukkeen. Ruusukkeen saa lähetettyään kuittauslomakkeen. Ethän suoralinkitä!

Tehtävä I - Tietokilpailu Kiribatista

Jos et tiedä, arvaa! Jokainen vastaus palkitaan Kiribatin sinisellä ruusukkeella!

Suorita tehtävä >>

Tehtävä II - Samoilu Kiribatin sademetsissä

Kiribatissa vallitsee trooppinen ilmasto, joten sademetsiä löytyy tietysti. Mitä hevosesi mahtaa tuumata, jos lähdette lyhyelle retkelle läheiseen sademetsään? Kerro tapahtuma hevosen näkökulmasta yhdellä lauseella niin, että kaikki sanat alkavat hevosesi kutsumanimen ensimmäisellä kirjaimella. Jokainen suoritus palkitaan Kiribatin vihreällä ruusukkeella.

Suorita tehtävä >>

Tehtävä III - Miten meni niinku omasta mielestä?

Kaikki mokaavat joskus - mutta tämä oli nyt kyllä astetta pahempi moka. Etsi kuva, joka kuvastaa ilmettäsi juuri silloin kun tajuat, mitä olet mokannut. Kerro myös lyhyesti, missä mokasit, milloin, ja miksi? Miten moka oikein tapahtui? Mikä moka oli? Kaikki suoritukset palkitaan Kiribatin pinkillä ruusukkeella.

Suorita tehtävä >>

Tehtävä IV - Käväise Joulusaarella!

Herttainen Joulusaari sijaitsee aivan Kiribatin lähistöllä, joten Bris suostuu kuskaamaan sinut ja muutaman muun ratsukon saarelle. Miten hevosesi suhtautuu laivamatkaan. Entä saako se paniikkikohtauksen muiden hevosten aiheuttamana? Tekstin minimipituus on 100 sanaa. Kaikki suoritukset palkitaan Kiribatin punaisella ruusukkeella.

Suorita tehtävä >>

Tehtävä V - Seikkailu tallivintillä

Oletko jo tutkinut tallin läpikotaisin? Hyvä! Tässä tehtävässä tarvitset paljon päättelykykyä ja nopeita liikkeitä, kun säntäilet ympäri tallia... Jokainen suoritus palkitaan Kiribatin turkoosilla ruusukkeella.

Suorita tehtävä >>

©2019 Kiribati - suntuubi.com